niedziela, 9 września 2012

Przepis mojej babci xP

Moja babcia robi bardzo dobry koktajl z kwaśnego mleka i własnej roboty syropu z malin lub z jeżyn.

SKŁADNIKI:

  • Syrop z jeżyn/malin ( świeże jeżyn/maliny włożyć do słoika i zasypać cukrem, odstawić na minimum 1 godz.)
  • Kwaśne mleko 
PRZYGOTOWANIE:

Do 3/4 szklanki wlać kwaśne mleko, 1/4 zalać syropem domowej roboty. Wymieszać, lepiej smakuje schłodzony.
Koktajl z jeżyn.

3 komentarze:

  1. Cieszę się że tyle piszesz.ale schodzisz z tematki bloga czyli FashionStyle

    OdpowiedzUsuń
  2. No tylko wiesz napisałąś kolejnego posta o tej tematyce.A właściwie o dodatkach do koktajli.Bardziej bym wolała byś pisała o stylizacjach

    OdpowiedzUsuń